Santa Eulària i els pescadors premien les millors receptes de gerret escabetxat | Noudiari.es

Santa Eulària i els pescadors premien les millors receptes de gerret escabetxat

@Noudiari/ El representant de les Confraries de Pescadors i de la marca Peix Nostrum, Joan Tur ‘Sendic’, i la regidora de Promoció de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, han entregat aquest migdia els premis del concurs de gerret escabetxat que va tindre lloc el passat 3 de març dins de la Fira des Gerret.

Els premiats per les millors receptes de gerret escabetxat.

Els guanyadors, que han rebut un diploma acreditatiu i una greixonera feta per l’artista ceramista Toniet, han sigut:

1er.- Bar Ca n’Antònia.

2n.- Rincón de Pepe.

3er.- Restaurante Juanito.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *