La FAPA convoca una jornada de protesta en defensa de l’educació pública | Noudiari.es

La FAPA convoca una jornada de protesta en defensa de l’educació pública

La Federació d’Assocacions de Pares i Mares d’Alumnes (FAPA) s’ha adherit a la jornada de mobilitzacions per al proper 13 de desembre que ha convocat al conjunt d’Espanya la Plataforma por la Escuela Pública, segons ha anunciat la FAPA en un comunicat.

Aquesta jornada consta de dues accions: Pel matí, a les 12:00 hores, les associacions amb els alumnes, professorat i direcció llegiran, als centres,  un manifest en defensa de l’educació pública. Per la tarda, a les 18:00 hores, es farà una cadena humana des de el Parc de la Pau fins Vara de Rey. Aquesta acció coincideix amb la que es va fer a finals del curs passat i que tant d’èxit va tenir,amb més de 500 persones.

“Volem que, entre tots,  aquesta segona cadena humana de famílies en defensa de l’educació pública tingui tant d’èxit o més que la primera i us animen a donar la major difusió possible entre les famílies dels vostres centres”, destaca el comunicat de la FAPA.

Una respuesta para La FAPA convoca una jornada de protesta en defensa de l’educació pública

  1. Maria Responder

    11 diciembre, 2012 en 15:29

    De donde han sacado esta información? Que tiene que ver la Plataforma por la Escuela Pública? Esta jornada la ha convocado CEAPA, no?? Mejor que se informen antes de publicar informaciones no contrastadas…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *