Avui acaba la inscripció de la segona cursa Flor de s’Ametller | Noudiari.es

Avui acaba la inscripció de la segona cursa Flor de s’Ametller

 

Presentació de la cursa. Foto: Ajuntament de Sant Antoni.

@NouDiari: Aquest matí s’ha presentat la segona edició de la Cursa Flor d’Ametller que es celebrarà aquest diumenge dia 17 de febrer al Pla de Santa Agnès de Corona.

Podran pendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per a cada categoria. El control tècnic de la prova anirà a càrrec del comité provincial de jutges de la Federació d’Atletisme, amb l’obligació per part dels atletes d’acatar les seves ordres, així com aquelles que venguin de l’organització i dels agents de l’autoritat.

A la categoria d’iniciació, la distància és de 400 metres i la sortida será a les 10,30 hores; les categories benjamí, aleví, infantil i cadet sortiran un quart d’hora més tard. La resta de categories cobriran una distància de 7500 i la sortida serà a les 11,30 hores. Els participants de la prova dels 7.500 metres, a partir de la categoria junior hauran de pagar una cuota d’inscripció de 7 € + 3 € del chip.

L’any passat, la cursa va ser tot un èxit amb 620 inscrits malgrat tractar-se de la primera edició. Aquest matí, el nombre d’inscrits ascendía a 231. Les inscripcions es poden seguir formalitzant fins divendres dia 15 per internet a través del web www.elitechip.net.

2 Respuestas a Avui acaba la inscripció de la segona cursa Flor de s’Ametller

  1. alguien Responder

    13 febrero, 2013 en 19:19

    Ya es hora que salgan buenas no ticias de San Antonio. Pepe,estás haciendo un buen trabajo.

  2. buda Responder

    14 febrero, 2013 en 19:23

    Val 10 euros. Surt a 1,5 euros/km… em pareix que aniré a correr per ses salines

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *