El programa ‘Joventut en Moviment’ pretén potenciar tot tipus d’activitats infantils i juvenils | Noudiari.es

El programa ‘Joventut en Moviment’ pretén potenciar tot tipus d’activitats infantils i juvenils

Un moment de la presentació

@Noudiari El conseller d’Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa, Rafa Triguero, ha presentat avui el programa Joventut en Moviment, un nou projecte que pretén potenciar tot tipus d’activitat infantil i juvenil amb el suport de les entitats que treballen, en matèria de joventut, amb l’oci, el temps lliure, la formació i l’associacionisme.

A la presentació també ha assistit Kiko Serra, tècnic de Joventut, l’humorista José Boto, el responsable de formació en xarxes socials i pàgines web, Antoni Torres, i altres col·laboradors del programa.

Les activitats presentades es realitzaran entre els mesos de març i juny però el programa també inclou activitats per al proper estiu i finals d’anys en les que s’hi està treballant. Joventut en Moviment és un projecte “per als joves i des dels joves”, i obre les portes als projectes o iniciatives que presentin els col·lectius juvenils al Departament de Joventut, amb l’objectiu de que es portin endavant amb el suport del Consell Insular.

Les activitats que avui es presenten són les següents:

– Tallers i activitats d’oci i temps lliure, a càrrec de l’Associació Petit Corsari, i que es duran a terme als diferents municipis de l’illa. “Vine a jugar” al Bulevard Abel Matutes, la gimcana “Coneix la teva ciutat” a Santa Eulària, la “Ruta de senderisme” a Sant Joan de Labritja, la “Ruta nocturna en bici” a Santa Gertrudis, el dia de platja a Sant Vicent de Sa Cala, l’acampada “els Troglodites” a Cala des Jondal i el caiac a Talamanca.

– Multiaventura al Pirineu lleidatà per Setmana Santa amb l’Associació Corb Marí. Hi haurà dos grups, un de 11 a 17 anys i un altre de 18 a 30, i es realitzaran tot tipus d’activitats d’aventura.

– Curs de monòlegs amb l’humorista José Boto que s’iniciarà el 4 de març i conclourà amb una mostra final el diumenge 24 de març a Cas Serres.

– Curs d’introducció a les xarxes socials amb un torn per a joves i un altre per a adults.

– Curs d’introducció a la creació de pàgines web, destinat a representants d’entitats esportives i juvenils.

Les inscripcions es realitzen al Centre d’Informació Jove, a partir del 20 de febrer, al carrer Joan Xicó, s/n. Extensió Universitària antiga. Tel.: 971 31 23 33. Correuelectrònic cij.eivissa@conselldeivissa.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *