El Consell d’Eivissa, satisfet amb la seva participació a Fitur | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa, satisfet amb la seva participació a Fitur

Tast de productes gastronòmics a l’estand d’Eivissa, una promoció que enguany no es realitza a l’estand de Balears. Foto: Consell Insular d’Eivissa.

@NouDiari: Avui s’ha celebrat la tercera jornada de Fitur adreçada als professionals. Durant aquests tres dies de feina, l’estand d’Eivissa ha set un dels espais més visitats del pavelló firal a l’àrea on s’ha ubicat: s’hi han realitzat nombroses degustacions de productes enogastronòmics i part del material promocional s’ha esgotat, tot i que d’alguns fulletons i publicacions se n’havia portat amb més quantitat que en anys anteriors.

També ha tingut un gran èxit l’espai LGTB, una iniciativa d’un grup d’empreses del sector amb el suport de la Fundació de Promoció Turística. Aquest estand ha comptat amb un gran nombre de visites, moltes d’elles d’agències especialitzades en turisme destinat a la comunitat homosexual, i s’han realitzat nombrosos contactes professionals. S’ha presentat una nova edició actualitzada del fulletó sobre Eivissa dedicat a l’ambient gay friendly.

Durant la jornada d’avui també s’ha presentat la XXX Milla Urbana de Sant Antoni -que ha comptat amb la presència de l’atleta Abel Antón- i la propera edició del Festival Bloop de Sant Antoni.

Aquest cap de setmana, Fitur s’obri al públic en general. Eivissa hi està representada a tres punts: a l’estand d’Eivissa, a un mostrador a l’estand de Fitur-LGTB i un espai dins l’estand de les Illes Balears amb 320 fitxes virtuals de producte.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *