Entesa considera falses les dades de l'atur i assegura que es perd ocupació - Noudiari.es | Noudiari.es

Entesa considera falses les dades de l’atur i assegura que es perd ocupació

@Noudiari
L’Entesa d’Eivissa considera que les dades facilitades pel Ministeri de Treball no responen a la realitat i que la baixada de l’atur a Balears en un 0,34% respecte l’any passat és una interpretació tramposa. Segons aquesta formació, la tornada de persones estrangeres al seus països d’origen pot donar la impresió de que s’estan creant llocs de feina, quan la baixada d’ocupació de l’atur dels inmigrants en un 3,40% es deu a l’efecte tornada.

“Realment el nombre real de persones aturades és molt superior, cal recordar que “l’atur registrat” no inclou els fixos discontinus tant nombrosos a les pitiüses, les persones incloses en EROs de suspensió de contractes, etc., denuncia l’Entesa. A més, “l’augment de la precarització de les condicions laborals, augmenta la conversió de treball fix de tot l’any a fix discontinu, i els contractes a jornada parcial no desitjada”.

Per l’Entesa, “la dada realment significativa és la de les altes a la Seguretat Social, que demostra que un altre mes es perd ocupació”. La xifra total d’afiliacions és de 337.383, amb un descens mensual de 4.747 afiliacions (-1,39%).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *