La crisi d’Orizonia arriba al debat de política general | Noudiari.es

La crisi d’Orizonia arriba al debat de política general

@Noudiari: El Grup Parlamentari MÉS, a través del diputat de la Coalició Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, demanarà explicacions durant el debat de política general al Govern Espanyol per les gestions fetes davant la crisi del grup turístic Orizonia.

A més de preguntar per les mesures preses per evitar el tancament d’Orizonia, també es sol·licitarà a la ministra de Foment si actuarà per a que la crisi de l’empresa no impliqui una reducció de freqüències aèries a les Balears; es demanarà a la ministra de Treball sobre l’aplicació de la reforma laboral al personal acomiadat d’Orizonia i es sol·licitarà informació al Ministeri d’Economia per saber si realitzarà alguna mediació en el procès de concurs de creditors d’aquesta empresa.

Finalment, es preguntarà al ministre d’Economia si existeix algun informe de la Comissió Nacional de la Competència que senyali l’existència d’algun procés especulatiu previ al tancament d’Orizonia, amb l’objectiu que alguns grups empresarials es poguessin aprofitar de la situació de preconcurs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *