L’Ajuntament de Sant Antoni publicarà els pressupostos a la seva web | Noudiari.es

L’Ajuntament de Sant Antoni publicarà els pressupostos a la seva web

Imatge d’arxiu del ple de Sant Antoni.

@Noudiari: L’equip de govern de Sant Antoni de Portmany ha volgut sortir al pas de les crítiques realitzades pels portaveus de l’oposició durant el Ple Extraordinari d’ahir. Així, davant l’acusació d’Es Nou Partit de que l’Ajuntament no ha publicat els pressupostos a la seva web, el consistori vol recordar que “no hi ha cap precepte legal que obligui a publicar els pressupostos de la Corporació a la web”. Tot i això, l’Ajuntament ha anunciat que els penjarà ara que ja estan aprovats definitivament i després de fer la preceptiva criba de dades personals per no vulnerar la Llei de Protecció de Dades.

L’Ajuntament també nega tota mena d’opacitat perquè els pressupostos estan publicats al BOICAIB des del passat mes de desembre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *