PSOE-Pacte defineix la seva estratègia política | Noudiari.es

PSOE-Pacte defineix la seva estratègia política

 

Josep Antoni Prats (ERC), Vicent Torres (PSOE), Josep Costa (GxE). Foto: D.V.

Por D.V: Durant tot el matí d’avui, militants i càrrecs públics de la coalició PSOE-Pacte es reuneixen per a definir les línees de la seva actuació política a l’oposició, posar-se al dia de la realitat de cada municipi i coordinar la feina en el si de la coalició.

Segons el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, durant tota la jornada s’està “constatant el desgavell de l’actual govern del PP i, a partir d’aquí, volem treure conclusions i oferir propostes concretes a la ciutadania”. 

Preguntat per les propostes concretes, Torres ens ha remès al programa que ja van presentar a les eleccions de 2011: “el PP va guanyar aquelles eleccions sense cap programa electoral i ara veiem que no tenen res a oferir i que les institucions estan paralitzades”.

Un moment de la reunió d’aquest matí. Foto: D.V.

Una coalició amb ànim de perdurar
Per la seva banda, el president d’Esquerra Republicana a les Pitiüses, Josep Antoni Prats, ha enfatitzat la idea de que “no tots els partits ni tots els polítics som iguals”. Prats ha assegurat que la crisi actual del PP dins l’àmbit nacional també es manifesta a les institucions més petites i properes al ciutadà: “ho hem vist en els fets que han passat aquests dies a Sant Antoni, i ho veiem també quan el Consell Insular és incapaç d’aconseguir els recursos mínims per a un finançament digne”.

Josep Costa, president de Gent per Eivissa, ha assegurat que per aprofitar el desgast dels populars “cal trobar fórmules per recuperar la confiança en la gent” i que, personalment, s’ha sorprès de la “quantitat de barbaritats que la gestió del Partit Popular està produïnt en el dia a dia”.

Tots tres han afirmat que la coalició viu un bon moment i que no s’han produït friccions, no obstant, Costa ha admès que “quan s’està a l’oposició i no s’han de prendre decissions de govern, és lògic que les tensions siguin menors”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *