S’amplia el termini de presentació dels treballs del II Concurs Escolar ‘112 a les escoles’ | Noudiari.es

S’amplia el termini de presentació dels treballs del II Concurs Escolar ‘112 a les escoles’

@Noudiari
El Servei d’Emergències ha ampliat el termini de presentació dels treballs del II Concurs Escolar ‘112 a les escoles’. Aquesta iniciativa del Servei d’Emergències de les Illes Balears (SEIB112), depenent de la conselleria d’Administracions Públiques del Govern balear, i té la finalitat de difondre la cultura de la prevenció i l’ús del telèfon únic d’emergències 112 entre els estudiants de 8 a 10 anys que cursen estudis primaris als centres escolars de les Balears.

El tema d’aquesta segona edició del concurs són els consells d’autoprotecció que la direcció general d’Interior, Emergències i Justícia i el SEIB112 difonen, així com el paper del telèfon d’emergències en la societat del risc. Per a la preparació del treballs, el SEIB112 ha elaborat una guia didàctica que ha posat a l’abast dels professors per facilitar-los la feina prèvia a realitzar a classe amb els alumnes.

Els estudiants poden participar en el concurs a través de dues modalitats: individual i col·lectiva. Totes les condicions de participació estan recollides a les bases del concurs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *