Una campanya contra l’acord de reordenació del port d’Eivissa recull 3000 signatures a Formentera | Noudiari.es

Una campanya contra l’acord de reordenació del port d’Eivissa recull 3000 signatures a Formentera

Pla del port de Vila. Foto: Change.org

@D.V: La ubicació del tràfic marítim de Formentera als actuals molls comercials del port de Vila no ha agradat a molts col·lectius de la pitiüsa menor, que en només dos dies han recollit més de 3.000 signatures en contra.

Aquest matí, la portaveu d’aquest col·lectiu, Verónica López, ha entregat les signatures al president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, i ha reivindicat que el tràfic amb Formentera es concentri a es Martell o mantingui la ubicació actual perque les altres opcions són “molt perjudicials per als formenterers”.

“Tenim molta esperança en que la solució adoptada no sigui la definitiva” ha assegurat López, “perque tenim clar que aquest canvi no té cap mena de sentit”. La portaveu manté que l’actual solució està “molt lluny del centre de Vila” i que, encara que s’hi ubiqui una parada de taxis o d’autobusos, la ubicació proposada suposarà per als formenterers una “pèrdua de sous i de temps”.

Tot i admetre que era molt pitjor la solució que els ubicava al dic de Botafoch, López ha volgut recordar que “els formenterers acostumem a anar a Vila amb el temps just, i la proximitat al centre de la ciutat és imprescindible”. També ha agraït el suport del president del Consell de Formentera, que els ha assegurat que va aprovar l’acord “com un mal menor”.

Aquest col·lectiu de formenterers ha iniciat una campanya tant de recollida de signatures sobre paper com a través de la pàgina web Change.org. De moment, però, descarten mobilitzacions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *