Curs d’iniciació al pàdel dins el programa l’esport per a l’edat escolar | Noudiari.es

Curs d’iniciació al pàdel dins el programa l’esport per a l’edat escolar

@Noudiari / El Consell Insular, juntament amb la delegació federativa de pàdel d’Eivissa i Formentera, ha organitzat un curset d’iniciació al pàdel dins el programa l’Esport per a l’Edat Escolar.

El curs està adreçat a escolars de 3er, 4rt, 5è, 6è de primària i 1er, 2on i 3er d’ESO. El curset començarà a finals de març de 2013 i es podrà realitzar al mateix centre escolar, segons la disponibilitat de pistes per practicar l’esport i d’acord amb l’horari que s’estableixi amb el professor d’educació física de cada centre. Els centres interessats han de contactar amb el correu electrònic esportescolar@conselldeivissa.es abans del 30 de març. El curset s’ofereix en un format de 2 sessions per setmana durant un mes i mig.

El curset inclou classes pràctiques i teòriques, una xerrada sobre la història del pàdel i el material necessari (cinta, cons i pilotes de tennis). En acabar el curs, els alumnes disputaran la final insular, a la qual hi participaran els millors de cada municipi i col·legi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *