El Consell organitza un curset d’iniciació al taekwondo per a nens de 6 a 12 anys | Noudiari.es

El Consell organitza un curset d’iniciació al taekwondo per a nens de 6 a 12 anys

@Noudiari / El Departament d’Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa organitza, conjuntament amb el Club Esportiu Bahia Sant Agustí, un curset d’iniciació al taekwondo per als centres escolars amb l’objectiu de promocionar aquest esport a Eivissa.

El curset està dedicat a nens de 6 a 12 anys no iniciats al taekwondo o sense nivell. Les activitats tendran lloc el proper dissabte, dia 23 de març, i el dissabte 6 d’abril entre les 10 i les 12 hores al Poliesportiu Sa Blanca Dona.

El curset d’iniciació estarà dirigit per l’entrenadora Nusi Marín i comptarà amb altres monitors i entrenadors titulats. A més d’informació i pràctiques sobre el taekwondo, el curs inclourà una gran diada final amb esportistes d’alt nivell, exhibicions i una xerrada tècnica el dia 1 de maig.

El Consell Insular, mitjançant el programa d’esport escolar, iniciarà la promoció d’una de les disciplines olímpiques que no estava inclosa al programa de l’esport base d’Eivissa. El curset té caràcter gratuït i es podrà formalitzar la inscripció contactant al Departament d’Esports i Joventut del Consell Insular al telèfon 971 195 451/49, extensió 1451/49 de les 8 a les 15 hores o enviant un correu electrònic a esportescolar@conselldeivissa.es.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *