Futbol i judo, protagonistes de la Setmana Santa de Formentera | Noudiari.es

Futbol i judo, protagonistes de la Setmana Santa de Formentera

Partit de l'edició anterior del torneig de futbol aleví de Formentera

Partit de l’edició anterior del torneig de futbol aleví de Formentera

@Noudiari / Formentera es convertirà durant Setmana Santa en un lloc de referència esportiva amb la celebració de competicions com el V Torneig Internacional de Futbol Aleví, la XXI edició de l’estada de Judo de Formentera i la Final Pitiusa de Judo en edat escolar, que classificarà els esportistes que representaran les Illes Pitiüses en el Campionat Balear de Judo en aquesta categoria.

El torneig Internacional de Futbol Aleví arriba enguany a la quinta edició amb la participació de 8 equips que competiran al camp de futbol municipal d’esports el darrer cap de setmana de març, els dies 30 i 31.

Enguany hi participen alguns dels clubs espanyols que varen participar a l’edició passada, com son el  Mallorca i el València, així com el club italià Inter de Milà, que ha participat a totes les edicions i que es va proclamar guanyador del torneig l’any 2010. El guanyador de l’any passat, l’Hercules C.F., també participa a l’edició d’enguany.

Un moment de la presentació del torneig de futbol

Un moment de la presentació del torneig de futbol

La celebració d’aquesta competició reuneix unes 600 persones entre equips esportius, personal tècnic i familiars dels al·lots participants, la qual cosa suposa una gran repercussió per a Formentera, perquè actuen com un reclam més per visitar Formentera en els extrems de temporada.

Recordem que han passat per aquest Torneig Internacional, clubs d’Alemanya, Anglaterra o Portugal, els guanyadors del qual reben uns guardons en forma d’àmfores, hospitalitat del Consell de Formentera. Aquesta competició està organitzada per la Societat Esportiva Formentera, amb el patrocini del  Consell Insular de Formentera i de la companyia naviliera Trasmapi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *