Marga Fullana i Roberto Heras han confirmat la seua participació a la Volta a Eivissa en mountain bike | Noudiari.es

Marga Fullana i Roberto Heras han confirmat la seua participació a la Volta a Eivissa en mountain bike

 

Un moment de la presentació

Un moment de la presentació

@Noudiari La consellera de Turisme, Carmen Ferrer, i el conseller d’Esports, Rafa Triguero, han presentat la XIII edició de la Volta a Eivissa en mountain bike, una prova en la qual, per primer cop, les seues tres jornades seran de competició. La Volta es celebrarà els propers 29, 30 i 31 de març.

La consellera ha destacat la importància d’aquesta prova a nivell turístic: “És una manera excel·lent de donar a conèixer l’illa practicant esport, i més en una època tant important com la Setmana Santa, perquè d’aquesta manera venen moltes persones que veuen que l’illa està viva i compta amb un entorn molt agradable”. Ferrer ha destacat l’augment de participació internacional i el fet que nombrosos periodistes estrangers s’interessin per aquesta prova esportiva.

Per la seua banda, el conseller d’Esports, Rafa Triguero, ha reconegut “la feina que venen realitzant, des de fa 13 anys, els integrants del Club Ciclista Sant Antoni, que han aconseguit que aquesta prova es converteixi en una de les més importants a nivell nacional i europeu, i que s’hagi consolidat en una època amb grans dificultats econòmiques”. Triguero ha destacat que, a falta de dos setmanes pel començament de la prova, ja hi ha 500 participants inscrits. “Això demostra que, a pesar de les dificultats i el fet d’haver potenciat el caràcter competitiu, molts esportistes d’aquest món volen venir aquí”, ha remarcat.

Des de l’organització, Juanjo Planells ha agraït la col·laboració del Consell Insular i tots els ajuntaments, així com de les forces de seguretat. Planells ha destacat especialment la feina de Protecció Civil, “que moltes vegades passa més desapercebut però que la seua feina i dedicació fan que la seguretat que tenim a aquesta prova sigui un dels aspectes més valorats per tots els participants”.

També ha remarcat el fet que les rutes passen per tots els municipis d’Eivissa, en tres etapes amb format marató, i que es preveu que en els propers dies el nombre d’inscripcions pugui arribar als 600 participants. Respecte el fet de potenciar la vessant competitiva, el representant de l’organització ha dit que aquest fet “marcarà un abans i un després” en aquesta prova.

Noms del ciclisme com Marga Fullana i Roberto Heras, entre molts d’altres, han confirmat ja la seua participació a la XIII edició de la Volta a Eivissa en Mountain Bike.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *