Capturar la bellesa de Formentera en un instant | Noudiari.es

Capturar la bellesa de Formentera en un instant

Fotografia d'Antonio Moreno, guanyador del primer premi a la categoria en blanc i negre.

Fotografia d’Antonio Moreno, guanyador del primer premi a la categoria en blanc i negre.

@Noudiari/ No és fàcil atrapar la bellesa d’un instant amb una càmara fotogràfica. No obstant, any rere any, els participants del concurs de fotografia Beni Trutmann intenten capturar la màgia i convertir-la en ombra i color. Ara, el resultat dels esforços dels participants d’enguany es podran veure a la mostra que es presentarà el proper dilluns 29 d’abril a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament vell, i que estarà oberta al públic fins l’11 de maig, e dilluns a dissabte d’11 a 14 hores. A més, aquest dilluns també es realitzarà el lliurament de premis als fotògrafs guanyadors a les categories de blanc i negre i color.

El concurs fotogràfic Beni Trutmann s’ha consolidat a Formentera com un dels més esperats, que premia les fotografies que exhibeixen la natura de l’illa en tots els seus àmbits, des del paisatge, la fauna i la vegetació o la interacció humana amb la natura, totes elles com una mostra de compromís amb la natura i la defensa del medi ambient.

Amb aquest certamen, el Consell de Formentera també vol mantenir viva la memòria de Trutmann i esdevé una oportunitat per als aficionats a la fotografia d’apropar-se a la feina i exemple que va deixar qui va ser un dels fotògrafs per excel·lència de Formentera.

Enguany, els premiats han estat els següents:

Fotografia d'Anabel Costa, guanyadora del segon premi a la categoria en blanc i negre.

Fotografia d’Anabel Costa, guanyadora del segon premi a la categoria en blanc i negre.

Categoria blanc i negre

1r premi: Antonio Moreno Salmoral.
2n premi: Anabel Costa Ferrer.
3r premi: David Hernandez Martín.

Categoria color

1r premi: Elena Marcos Solís.
2n premi: desert
3r premi: desert

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *