Tot a punt per la V Cursa Popular Portus Magnus | Noudiari.es

Tot a punt per la V Cursa Popular Portus Magnus

@Noudiari/ El gerent d’Esports de l’Ajuntament de Sant Antoni, Jordi Bonet, el president del Club d’Atletisme Sa Raval, Bartolo Torres, i la delegada del club, Mónica Geriza, han presentat aquest matí la cinquena edició de la Cursa Popular Portus Magnus. La cursa tindrà lloc aquest diumenge 14 d’abril a partir de les 10.30h, quan es farà la primera sortida de la categoria iniciació amb un recorregut de 400 metres des de l’hotel Palmyra fins a Sa Punta des Molí.

La inscripció a aquesta cursa popular, presentada avui per l'Ajuntament de Sant Antoni, romandrà oberta fins demà, 11 d'abril.

La inscripció a aquesta cursa popular, presentada avui per l’Ajuntament de Sant Antoni, romandrà oberta fins demà, 11 d’abril.

A les 10.45h, tindrà lloc la cursa dels benjamins, alevins i infantils al moll de Pescadors amb una distància de 1.400 metres. I a les 11.30h serà la sortida de la cursa de 3.000 metres amb la resta de categories des de Caló des Moro.

L’any passat van participar un total de 419 corredors a la cursa i, fins al moment, els temps rècord l’han registrat Zidane amb un temps de 8.49 i Enika Torres amb 11.35. Les inscripcions es poden formalitzar al web elitechip.net fins aquest divendres dia 12 d’abril.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *