Arian Riera y Carla Torres, guanyadors del concurs ‘Un Parlament per a tots i totes’ | Noudiari.es

Arian Riera y Carla Torres, guanyadors del concurs ‘Un Parlament per a tots i totes’

premis parlament@Noudiari / Avui matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors del IX concurs de dibuix i VI concurs d’expressió escrita ‘Un Parlament per a tots i totes’, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears. L’escenari ha estat la sala municipal de Cultura de Formentera.

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Margalida Durán, qui ha estat acompanyada per la vicepresidenta i consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Sònia Cardona, pel delegat territorial del Govern balear a Formentera, José Alcaraz, i pel cap d’escolarització d’Eivissa i Formentera, Daniel Ferrer.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern balear, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema ‘Valors i Parlament’.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres, com entre el professorat i els alumnes, fet que ha suposat que hagi estat el concurs escolar amb més participació de les Balears: 3.521 treballs, entre dibuixos i redaccions, de 74 centres.

Premis
El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Arian Riera López, del CEIP El Pilar de la Mola, mentre que el 1r premi Eivissa d’expressió escrita a Carla Torres Seguí, del CP Sant Ferrar de ses Roques.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiades sortiran en el proper calendari 2014 del Parlament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *