El poble de Sant Ferran torna a organitzar les seves festes | Noudiari.es

El poble de Sant Ferran torna a organitzar les seves festes

@Noudiari / Després d’uns anys de festes organitzades pel Consell o per l’antic Ajuntament, enguany el poble de Sant Ferran recupera el protagonisme en les seves festes a través de l’Associació de Veïns i de la Colla de Ball ‘Es Xacoters’, que n’han assumit l’organització amb la col·laboració de diferents persones i col·lectius que es fan càrrec de diferents activitats.

S’ha tancat  un programa sense pretensions, però prou complet, que inclou diferents activitats per a tots els publics, amb actes culturals, tallers, esport, animació infantil i tres nits de música en directe entre altres. Les activitats incloses al programa s’inicien el 29 de maig i finalitzen el 10 de juny.

Els objectius dels organitzadors són recuperar unes festes que “enriqueixn tant la vida col·lectiva del poble, donant-li personalitat, com l’oferta lúdica i cultural de l’illa, servint de tret de sortida simbòlic de la temporada d’estiu”, expliquen els organitzadors. Aquestes festes també han de servir per potenciar el moviment veïnal i el sentiment comunitari. L’Associació de Veïns i Es Xacoters conviden tots els veïns i veïnes tant de Sant Ferran com de la resta de Formentera, així com els nostres visitants, a gaudir de les festes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *