Nens de preescolar del col·legi Sant Ciríac visiten les instal·lacions de la Policia de Santa Eulària | Noudiari.es

Nens de preescolar del col·legi Sant Ciríac visiten les instal·lacions de la Policia de Santa Eulària

fotoboixos@Noudiari / Un grup de nens de quatre anys de preescolar del col·legi Sant Ciríac han visitat les instal·lacions principals de la Policia Local de Santa Eulària des Riu, com a part de les activitats de coneixement del treball d’aquest cos. Els menors formen part de la ‘classe dels policies’ al centre, nom que han triat dins de l’activitat de l’escola de triar noms de professions atractives per als al·lots i al·lotes.

Durant la visita varen poder conèixer les dependències policials, el treball que fa cada departament i varen poder conversar amb els policies allà presents. Altra activitat ja realitzada fa dues setmanes va ser la visita a la seva classe d’un agent a la  dels menors per a informar-los d’una manera amena i instructiva de les feines que fa un policia i què han de fer si necessiten l’ajuda d’un agent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *