530 al·lots de Santa Eulària viuran un estiu diferent amb les Escoles Municipals | Noudiari.es

530 al·lots de Santa Eulària viuran un estiu diferent amb les Escoles Municipals

@Noudiari / Aquest dilluns, 1 de juliol, donaran inici oficialment les Escoles d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Santa Eulària, unes activitats dirigides a al·lots i al·lotes d’entre 3 i 11 anys vesins del municipi per a oferir un oci saludable ple d’activitats culturals i lúdiques durant les vacances d’estiu al temps que s’ofereix als pares una opció per tal de tindre als boixos en un entorn segur i vigilat mentre ells treballen. En total, enguany participaran a les Escoles durant els mesos de juliol i agost 531 menors, tots els que varen presentar la sol·licitud en temps i forma ja que els cupos varen quedar eliminats ara fa uns anys. A l’última setmana de juny s’han tingut 83 inscrits, i també s’oferirà aquesta possibilitat als primers dies de setembre.

Els horaris d’entrada seran de 07:45 a 09:30 i els de sortida de 13:30 a 14:30 hores, excepte els alumnes amb menjador, que estaran atesos fins a les 15:45 hores. Les instal·lacions que es faran servir seran les pròpies dels col·legis Jesús, Puig d’en Valls, Venda d’Arabí, Santa Gertrudis i Sant Carles; dues piscines climatitzades de 25 metres, el Pavelló Poliesportiu Cobert, les noves sales del Poliesportiu, la pista d’atletisme, aules de música, el Punt Jove i altres espais.

Les activitats programades es basaran a la pràctica d’esports que anirà combinada amb tallers diversos, activitats a la natura, expressió musical i excursions programades; tot, aprofitant les instal·lacions esportives i els col·legis municipals i sempre sota la supervisió de monitors i voluntaris.

Entre les activitats hi haurà un matí de platja a Santa Eulària, cinema o activitat infantil a recintes com el Centre Cultural de Puig d’en Valls, el Teatro España o el Palau de Congressos i altres possibles visites culturals a més de l’Aquafestival, el 31 de juliol. Venda d’Arabí i Puig d’en Valls disposaran de servei de menjador sempre que es tingui un nombre mínim d’usuaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *