Aviació Civil rebutja rebaixar un 25% la tarifa aèria entre illes | Noudiari.es

Aviació Civil rebutja rebaixar un 25% la tarifa aèria entre illes

Ara Balears / Noudiari / Aviació Civil recomanà ahir “descartar” la petició del Govern balear de reduir un 25% la tarifa de l’Obligació de Servei Públic (OSP) interinsular, és a dir, la tarifa dels vols entre illes, perquè considera que la mesura suposaria la pèrdua de les tarifes més econòmiques. D’aquesta manera, rebutja una de les principals peticions que feia l’Executiu autonòmic.

La posició d’Avió Civil fou comunicada ahir al director general de Ports i Aeroports, Antoni Deudero, i als representants de Menorca i Eivissa que participaren en la reunió de la comissió mixta. Madrid manté en estudi la proposta de tarifa plana universal, però també alerta que suposaria un increment del cost per a l’erari públic i l’eliminació de les tarifes més econòmiques.

Connexions “correctes”
Aviació Civil considerà “correcta i adequada” la connexió dels aeroports balears, però comparant-la a “altres destinacions domèstiques espanyoles” que, possiblement, no tenen la dependència  aèria de les Illes. Pel que fa als preus Balears-Península, s’hi ha constatat un augment general de l’1,5% i s’establí durant el primer trimestre del present exercici una tarifa mitjana Balears-Península de 81,62 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *