Les fires d’stocks es consoliden com una alternativa per a temps de crisi | Noudiari.es

Les fires d’stocks es consoliden com una alternativa per a temps de crisi

 

Imatge de l'interior de la Fira d'Stocks de Sant Jordi. Foto: D.V.

Imatge de l’interior de la Fira d’Stocks de Sant Jordi. Foto: D.V.

@D.V./ Sabates, bruses, samarretes i vestits per a nens a cinc, deu i quinze euros. Els comerços de roba són majoria en els 24 que durant aquest cap de setmana participen a la primera Fira d’Stocks que es celebra a la plaça de Sant Jordi. Durant tot dissabte i diumenge, de deu del matí fins a les nou de la nit, la carpa municipal acull 24 possibilitats de comprar amb descomptes de fins el 60 i el 70 per cent.

“El que es tracta és que no es perdi aquest gènere” comenta Joan Antoni Costa de Confecciones Aragón, “amb aquest descompte tampoc és que es faci negoci, el que es tracta és de recuperar l’IVA i els imposts”.

L’auge dels stocks
Costa és un dels impulsors d’aquesta Fira d’Stocks, així com el de la Fira que es celebra al Recinte Firal. A la seva parada trobem polos a 5 euros, bruses a 10 euros, texans a 15 euros… preus excepcionals per a una ocasió excepcional. “Aquestes fires van molt bé i sempre funcionen” comenta Joan Antoni Costa, “però són unes solucions puntuals per a temps de crisi”, que opina que “esperem que quan l’economia millori, aquestes fires no siguin necessàries”.

Una opinió similar és la de Maria Prats, propietària de la sabateria infantil Pasitos: “La gent s’acostuma a venir a les fires d’stocks i després no venen a la botiga”, comenta. Per a Prats, aquestes fires són perfectes per a liquidar gènere però, cada vegada més i a causa de la crisi, molts clients s’esperen a l’arribada de la fira.

La primera jornada de la Fira està registrant una bona afluència de visitants, s’hi està fresc i els preus són imbatibles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *