Lourdes Cardona presenta la memòria del Pla de Dinamització Comercial de Santa Eulària - Noudiari.es | Noudiari.es

Lourdes Cardona presenta la memòria del Pla de Dinamització Comercial de Santa Eulària

@Noudiari / La directora general de Comerç i Empresa, Lourdes Cardona, i el regidor de Comerç de Santa Eulària, Salvador Losa, han presentat la memòria del Pla de Dinamització Comercial del municipi, anomenat “Santa Eulària especialment” dut a terme des de principis d’any.

Mitjançant el Pla, que es basa en els Centres Comercials Urbans, el Govern, a través de la Conselleria d’Economia i Competitivitat i l’IDI, ha ofert a l’ajuntament un projecte de dinamització “a mida” per revitalitzar la seva àrea comercial. El contingut del programa s’ha adequat a les característiques del municipi i ha assenyalat les oportunitats, diagnosticat els problemes i les necessitats estratègiques, formulant els objectius prioritaris i definint les actuacions o accions concretes per millorar el posicionament competitiu dels comerços i del seu espai urbà.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *