S’ha remat en la mateixa direcció, per Toni Roig (Formentera) | Noudiari.es

S’ha remat en la mateixa direcció, per Toni Roig (Formentera)

Personalment, no record una sensació d’orgull col·lectiu tan gran com la viscuda enguany a Formentera. En el meu cas, ha sét una sensació doble. L’equip de futbol de l’illa ha disputat per primera vegada un Play-Off d’ascens a Segona Divisió B, després d’una magnífica temporada a la Tercera Divisió en la que, a més dels bons resultats esportius, s’ha consolidat, amb rigor, la gestió del Club, tan econòmica com socialment.

La sensació, deia, és doble perquè, a més de l’equip de futbol, es mereix una menció especial l’equip de “Sa Transmi” de Ràdio Illa, que ha narrat tota la temporada futbolística del Formentera perquè els aficionats al futbol d’aquí poguéssim estar informats a l’instant de l’evolució de l’equip en els seus partits.

Mai un equip de futbol de Formentera havia arribat tan amunt. Mai la Ràdio pública de Formentera havia aconseguit un lideratge com el que s’ha assolit en les tardes de futbol del Formentera.

Sense cap dubte, Lluís Elcacho i els seus jugadors per la banda esportiva, i Toni Ruiz i Pepo Rubio per la banda comunicativa, són els grans culpables d’aquests èxits. La seua professionalitat i compromís amb la feina encomanada han fet que aquesta temporada de bojos, en que tot ha anat molt ràpid, hagi tingut uns resultats magnífics. Caldrà veure-ho amb perspectiva històrica per valorar en la justa mesura això que ha passat en un lloc tant petit com Formentera, on hi passen coses tan grans com aquestes.

No vull deixar de mencionar a dos “culpables” més de que això hagi passat. Dos presidents. El de la SD Formentera (Felip Portas) i el d’ACAF, l’entitat cultural que gestiona Ràdio illa, (Paco Pérez). Ells dos, cadascun al front de les seues responsabilitats i els seus equips, han sabut envoltar—se dels professionals necessaris perquè les seues respectives tasques altruistes esdevinguin autèntics casos d’èxit.

Tot plegat, ha estat, no en tinc cap dubte, una suma d’esforços en que tothom ha remat en la mateixa direcció.

Moltes gràcies i molta sort en el futur,
Toni Roig (Formentera).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *