El Gen-Gob netejarà el dissabte el litoral de Cala Llentrisca | Noudiari.es

El Gen-Gob netejarà el dissabte el litoral de Cala Llentrisca

@Noudiari/ El GEN-GOB Eivissa continua realitzant accions dirigides a millorar l’estat de conservació del medi marí, mitjançant activitats que busquen implicar a la societat. Dins d’aquest projecte es contemplen iniciatives com la jornada de neteja de litoral de Cala Llentrisca, a Sant Josep, que es portarà a terme aquest dissabte gràcies a l’ajut d’un grup de voluntaris. El punt de trobada serà davant l’església d’es Cubells a les 18 h.

Aquesta serà la segona d’una successió de neteges que esperen perllongar-se  fins a més enllà de l’estiu que ve. En aquesta ocasió el grup ecologista compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep, que els proporciona el material necessari per a la neteja. “Per mediació de Raül Lluna, tècnic municipal de medi ambient, també podrem disposar de l’ajut del personal de TRAGSA que s’encarregarà de retirar el material que s’extregui el dia de la neteja mitjançant embarcacions”, segons han explicat des del Gen-Gob.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *