Endesa inaugura un nou Punt de Servei a Vila | Noudiari.es

Endesa inaugura un nou Punt de Servei a Vila

@Noudiari/ Un nou Punt de Servei d’Endesa ofereix servei d’atenció al públic des del passat 15 de juliol en l’oficina comercial situada en el carrer Aragó, número 81, a Eivissa, substituint a l’anterior que s’ubicava al carrer País Valencià. Aquesta nova oficina atendrà els clients amb un nou horari que permet al públic apropar-se a les oficines a l’hora que millor s’adapti a les seves necessitats, ja que romandran obertes de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.

Aquestes noves oficines d'atenció al client estan situades al número 11 del carrer Aragó.

Aquestes noves oficines d’atenció al client estan situades al número 81 del carrer Aragó.

En aquestes instal·lacions, es pot dur a terme qualsevol gestió comercial relacionada amb Endesa i rebre assessorament energètic personalitzat. Entre altres gestions comercials, els usuaris poden realitzar peticions relacionades amb la facturació elèctrica, sobre la liberalització dels mercats elèctric i de gas, resoldre qualsevol dubte relacionat amb la posada en funcionament de la telegestió, canviar la titularitat d’un contracte o tramitar pagaments i reconnexions.

A més, Endesa compta amb la pàgina web www.endesaonline.com i el Centre d’Atenció Telefònica. Els telèfons d’atenció telefònica són els següents: 800 760 909 per als clients de mercat lliure i 800 760 333 per als clients de la Tarifa d’Últim Recurs (TUR). En cas d’avaria elèctrica el telèfon que s’ha de marcar és el 902 534 902

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *