Finalitzen les obres de millora de les carreteres de Sant Mateu, Sant Carles i Santa Agnès | Noudiari.es

Finalitzen les obres de millora de les carreteres de Sant Mateu, Sant Carles i Santa Agnès

@Noudiari / El Consell Insular dona per finalitzades les obres de millora de la seguretat en diversos trams de les carreteres que van de Sant Mateu a Sant Miquel, de Santa Eulària a Sant Carles i de Sant Rafel a Santa Agnès. Les obres han consistit en l’aplicació d’una capa antilliscant en diversos trams de les carreteres amb l’objectiu de reduir significativament els accidents per pèrdua de control del vehicle en corbes i zones de frenada.

La consellera de Mobilitat, Interior i Medi Ambient del Consell Insular d’Eivissa, Pepa Costa, ha explicat que “tot i que s’està redactant un projecte de reforç del ferm de la carretera de Sant Carles a Santa Eulària, s’ha considerat necessària l’actuació en determinats trams que es consideraven de major risc”. El pressupost de licitació del projecte va ser de 59.884’55 euros, mentre que el d’adjudicació és de 44.074’25 euros a l’empresa Matias Arrom Bibiloni, S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *