EU celebra que s’hagin retirat la barrera i les càmeres de videovigilància de Roca Llisa - Noudiari.es | Noudiari.es

EU celebra que s’hagin retirat la barrera i les càmeres de videovigilància de Roca Llisa

@Noudiari/ Esquerra Unida (EU) ha celebrat la retirada de la barrera i les càmeres de vigilància que estaven situades a l’entrada de la urbanització de Roca Llisa, a Santa Eulària. “Aquestes dues instal·lacions il·legals que, amb l’excusa de la seguretat, tractaven de restringir el pas per una via pública i l’accés al mar, s’han mantingut col·locades al llarg del temps gràcies al deixament de les seues funcions i a la connivència de l’ajuntament de Santa Eulària, que té un representant a l’òrgan gestor de la urbanització”, han afirmat des d’EU.

La retirada de la barrera instal·lada des de fa anys a l’entrada de la urbanització Roca Llisa, que dóna també accés a Cala Olivera, ha estat qualificada per EU com “una petita victòria, davant les actuacions abusives i l’ocupació privada d’espais públics que s’està generalitzant a Eivissa”.

EU també ha encoratjat “a totes aquelles persones que es vegin afectades o  tenguin coneixement d’ells, que també ho denunciïn, entre tots hem d’aconseguir una illa més habitable i sense tants abusos”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *