PSOE-Pacte per Eivissa qualifica de fracàs la campanya especial de neteja de Vila | Noudiari.es

PSOE-Pacte per Eivissa qualifica de fracàs la campanya especial de neteja de Vila

@Noudiari / El grup municipal PSOE-Pacte per Eivissa lamenta que un estiu més la ciutat hagi presentat “un estat lamentable de cara a residents i turistes, amb una neteja i un servei de recollida de fems molt deficient, absolutament insuficient per a la quantitat de persones i residus que es generen durant els mesos d’estiu”.

Aquest fet ve sent denunciat pel grup progressista cada estiu, donat que a l’any 2011 es trobava en tràmit una nova contracta de neteja i el Partit Popular la va aturar, “fins que a data d’avui s’hagi convocat encara un nou concurs públic que permeti ampliar i millorar les condicions en que es fa net el municipi actualment”. PSOE-Pacte considera “lamentable el desinterès i la ineficàcia amb que s’ha plantejat aquest tema per part del PP, més encara quan va ser la seva principal bandera electoral i es va crear una expectativa de millora que en cap cas s’ha fet realitat amb la seva arribada al govern municipal”.

El regidor progressista Rafel Ruiz denúncia que “ni tan sols la campanya especial presentada pel PP per al mes d’agost ha servit de res”. “Ens varen vendre una moto en forma de campanya extra i la realitat és que ningú ha notat cap millora, ben al contrari, durant el mes d’agost hem anat a pitjor i poc a poc ens estam acostumant a aquest paisatge de brutícia generalitzada”.

PSOE-Pacte lamenta que ja no es podrà recuperar el temps perdut però insta al Partit Popular “a deixar de marejar la perdiu i començar a posar feina damunt la taula”. “Sabem que han desestimat tota la feina que varen trobar feta. Ni l’auditoria feta per experts sobre les necessitats del municipi ni el plec de condicions que es va fer sembla que siguin d’utilitat per al PP, que prefereix tornar a malgastar sous en fer la feina des del principi”, denúncia Ruiz, que recorda que ja ha passat l’ecuador de la legislatura sense que els populars presentin “cap resultat en positiu”.

2 Respuestas a PSOE-Pacte per Eivissa qualifica de fracàs la campanya especial de neteja de Vila

  1. Maria Luisa Responder

    31 agosto, 2013 en 12:12

    Lo que tiene que hacer Rafael Ruiz es respetar los pasos de cebra cuando va en moto y dejarse de vender motos sin manillar

  2. "CRANCIANU CRATUTES" Responder

    31 agosto, 2013 en 16:32

    “EN MARRIANO MATUTXES”… AQUI AMUNT PLANTO JO LA BENZINERIA AMB MÚSICA PASTILLERA D ÉIVISA… TANKS PUJANT TOT ELDIA.. LA MÚAXXICA A TOT VOLUM COM A LA ROTONA DE PATXA.. I A FORRAR-ME UN POC MES… PAR-LO AMB ELS MEUS AMIGUETS ME´N FAN FAN UN PONT MÒBIL FINS A LA BENZINERIA… I TOT MÀQUINA..

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *