Santa Eulària cedeix un local a l’associació veïnal de Siesta | Noudiari.es

Santa Eulària cedeix un local a l’associació veïnal de Siesta

@Noudiari/ L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i l’Agrupación Siesta han signat un conveni de col·laboració pel qual el Consistori li cedeix a l’entitat social de tipus veïnal un local de propietat municipal per que es puguin desenvolupar accions culturals, formatives i de caràcter social.

L'Agrupación Siesta organitzarà a aquest local actes de caràcter cultural i de dinamització social.

L’Agrupación Siesta organitzarà a aquest local actes de caràcter cultural i de dinamització social.

L’espai, un antic local situat al carrer Violetes número 20, és un antic restaurant que ha estat reformat per a servir de dinamitzador de l’activitat socio-cultural a aquesta urbanització i que ha de servir, en mans d’Agrupación Siesta, per a “enfortir les relacions veïnals de la població”, segons diu el mateix conveni. A canvi de la cessió, l’entitat haurà d’assumir la neteja i manteniment bàsic del local.

A l’acte d’entrega de claus han participat l’alcalde de Santa Eulària des Riu, Vicent Marí, la regidora d’Afers Socials, Ana Costa, i José Tudela, com a representant d’Agrupación Siesta.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *