Destinats 53.204 euros a l’atenció de les persones adultes incapacitades d’Eivissa | Noudiari.es

Destinats 53.204 euros a l’atenció de les persones adultes incapacitades d’Eivissa

@Noudiari / El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la conselleria de Família i Serveis Socials, la subscripció d’un conveni de col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa per a la gestió del Programa Interinstitucional d’Acció Tutelar de Persones Adultes Incapacitades d’Eivissa (PIATAE) pel qual el Govern aportarà un total de 53.204 euros. El programa s’ocupa tant de les persones judicialment incapacitades com d’aquelles susceptibles o en procés d’incapacitació.

Amb el PIATAE es pretén donar una resposta eficaç i adequada a les diferents situacions de desemparament i risc en què es poden trobar les personis adultes que no són capaces de autogovernar-se i de desenvolupar les activitats quotidianes amb l’autonomia personal necessària.
El cost total del programa és de 94.006 euros i l’aportació econòmica del Govern és de 53.204. La resta ho aporta directament el Consell Insular d’Eivissa, que també gestionarà el programa, mitjançant el conveni autoritzat avui i que se signarà pròximament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *