Detingut un veí de Santa Eulària per maltractar a la seva dona davant les seves filles | Noudiari.es

Detingut un veí de Santa Eulària per maltractar a la seva dona davant les seves filles

@Noudiari/ Agents de la Policia Local de Santa Eulària des Riu varen detenir el dimecres a la tarda a un home després que la seva dona denunciés vexacions i insults per part del seu company davant les seves dues filles menors d’edat.

A més, interrogada sobre si es tractava d’un fet aïllat o si era habitual, la víctima va reconèixer que des de feia uns sis anys es produïen episodis de violència domèstica, amb amenaces, violència psicològica, insults i, fins i tot, agressions físiques, la més greu de les quals havia consistit en fer-li caure per les escales del seu habitatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *