El Consell d’Eivissa anuncia que el projecte definitiu del Parador podria estar llest al febrer - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa anuncia que el projecte definitiu del Parador podria estar llest al febrer

La consellera de Cultura del Consell Insular, Pepita Costa, s’ha reunit amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego.

La consellera de Cultura del Consell Insular, Pepita Costa, s’ha reunit amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego.

@Noudiari/ La consellera de Cultura del Consell Insular, Pepita Costa, s’ha reunit amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, amb qui ha tractat el tema del Parador de Turisme. En la reunió s’ha acordat organitzar una nova reunió pròximament amb els tècnics de patrimoni de Turespaña i del Consell Insular per acabar de perfilar els detalls de la museïtzació i el modificat de projecte de les obres del Parador. A aquesta reunió s’hi convidarà també els tècnics de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa. D’aquesta manera, en la reunió s’ha estimat que el projecte definitiu podria estar llest el proper mes de febrer.

Així mateix, també s’ha acordat que, amb Turespaña, es buscaran noves alternatives per solucionar el tema de l’aparcament, i s’analitzarà la viabilitat de les possibilitats que puguin anar sorgint, sempre intentant que siguin el menys agressives possible cap al patrimoni.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *