El Consell d’Eivissa aprova cedir dos deixalleries mòbils a la mancomunitat de serveis insulars | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa aprova cedir dos deixalleries mòbils a la mancomunitat de serveis insulars

@Noudiari/ El ple del Consell Insular, a la sessió ordinària del mes de setembre que s’ha celebrat aquest divendres, ha aprovat per unanimitat la cessió gratuïta de dos deixalleries mòbils a la Mancomunitat de Serveis Insulars per a la seua inclusió dins la xarxa de deixalleries. També s’ha aprovat per unanimitat l’aprovació de la despesa plurianual del projecte de recuperació ambiental de la desembocadura del riu de Santa Eulària, i que rebrà 5.000 en el que queda d’any i 664.260,10 euros en el 2014.

Reconeixement extrajudicial de deute per un import de 165.450,58 euros també s’ha aprovat per unanimitat, mentre que el reglament d’ús i funcionament de les instal·lacions esportives del Consell d’Eivissa s’ha aprovat amb els vots a favor del Grup Popular i l’abstenció del Grup PSOE-Pacte. El reglament s’exposarà públicament durant 30 dies per rebre al·legacions i suggerències.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *