Els socialistes de Sant Josep denuncien que Platges de Comte s’han convertit en un càmping il·legal | Noudiari.es

Els socialistes de Sant Josep denuncien que Platges de Comte s’han convertit en un càmping il·legal

@Noudiari/ El grup municipal de PSOE-Pacte de Sant Josep de sa Talaia ha anunciat que presentarà al pròxim ple municipal una moció per exigir “mesures correctores per evitar la degradació de l’àrea natural de Platges de Comte”, que s’ha convertit en un “gran càmping il·legal ple de caravanes”. Les regidores socialistes Paquita Ribas i María José Guisado han advertit que “als últims dos estius s’ha agreujat enormement aquesta problemàtica, arribant a puntes de fins a 50 caravanes acampades a les zones boscoses i als penya-segats de la zona de Comte”.

Els socialistes han subratllat que la proliferació de caravanes erosiona els penya-segats i el sistema dunar d'aquest indret.

Els socialistes han subratllat que la proliferació de caravanes erosiona els penya-segats i el sistema dunar d’aquest indret.

“Els sistemes dunars, àrees boscoses i el conjunt de la zona, que forma part de l’àmbit de protecció de l’Anei (Àrea Natural d’Especial Interès) de Compte i Cala Bassa, està patint impactes molt greus, que s’han d’evitar”, han alertat les regidores, que han subratllat l’erosió que provoca l’estacionament de caravanes a la zona dels penya-segats, la degradació dunar per l’elevada afluència de vehicles i persones, així com la contaminació derivada del rodatge de cotxes.

Recuperació del Pla de gestió per l’Anei de Comte i Bassa
María José Guisado ha demanat a l’Ajuntament de Sant Josep que recuperi la proposta d’elaboració d’un Pla de gestió per a l’Anei de Comte i Bassa, que va iniciar l’anterior govern municipal progressista. La regidora ha explicat que “vam encetar una feina per poder fixar els seus usos  i establir les feines de recuperació, manteniment i conservació de tota aquesta zona”. “Aquest treball es va veure truncat per la moció de censura que van fer el PP i Alternativa Insular, eliminant la iniciativa de l’agenda política del municipi i deixant l’aprovació d’aquest pla de costat”, ha lamentat Guisado.

La moció que es presentarà en aquest mes de setembre al Ple de Sant Josep demana la redacció i aprovació del Pla gestió de l’Anei. Paquita Ribas ha explicat que “la nostra proposta serà que l’1 de maig de l’any que ve estigui tot això preparat, de tal manera que aquesta eina ja sigui efectiva de cara a la pròxima temporada d’estiu”.

Una respuesta para Els socialistes de Sant Josep denuncien que Platges de Comte s’han convertit en un càmping il·legal

  1. Peluts Responder

    11 septiembre, 2013 en 15:13

    Sí, aquests hippies modernillos viuen de l’aire i segons ells amb harmonia amb la natura. Però, sols cal passar-se pels voltants per veure que ho deixen, literalment, tot ple de merda!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *