Esquerra Republicana dóna suport a les reivindicacions dels docents i exigeix responsabilitat al PP per aturar la vaga | Noudiari.es

Esquerra Republicana dóna suport a les reivindicacions dels docents i exigeix responsabilitat al PP per aturar la vaga

@Noudiari/ La Federació d’Eivissa i Formentera d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha volgut manifestar el seu total suport a les reivindicacions dels col·lectius relacionats amb l’educació a les Illes Balears, així com la seua convicció que “l’únic responsable d’aquesta situació és el Govern del Partit Popular, que en dos anys no ha fet més que anar empitjorant les condicions de l’ensenyament, en especial del sector públic”.

Esquerra Republicana demana la dimissió dels responsables del TIL.

Esquerra Republicana demana la dimissió dels responsables del TIL.

“La vaga indefinida de mestres i professors, que ha paralitzat pràcticament tots els centres educatius de les Illes Balears, s’ha convertit en l’única sortida per a un col·lectiu que no ha deixat de patir imposicions que han anat degradant les seves condicions laborals i, molt especialment, la qualitat de l’educació”, han manifestat des d’ERC

ERC demana la dimissió dels responsables del TIL
Per tot això, els republicans demanen “la dimissió dels responsables de la conselleria d’Educació que han dirigit aquest procés, en especial de la conselleria i el secretari general d’educació” i la retirada del Decret i del Decret-Llei sobre trilingüisme, a més de l’establiment urgent d’una mesa negociadora amb la inclusió de tots els punts reclamats pels col·lectius convocants de la vaga.

També exigeixen l’aixecament de qualsevol mesura disciplinària iniciada contra membres del col·lectiu docent amb motiu del seu desacord amb la imposició del Decret TIL (en especial els directors de Menorca expedientats) i “que tots els càrrecs públics del PP de les Illes Balears, i en especial els d’Eivissa i Formentera, no s’amaguin davant aquesta situació.” Per últim, ERC sol·licita la dimissió del diputat del PP Antoni Camps, “que els darrers dies s’ha dedicat a injuriar, insultar i menysvalorar públicament tots els col·lectius relacionats amb la docència”.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *