Les Joventuts Socialistes d’Eivissa traslladen a Santa Eulària la campanya solidària de recollida de material escolar | Noudiari.es

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa traslladen a Santa Eulària la campanya solidària de recollida de material escolar

@Noudiari/ Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) traslladen a Santa Eulària des Riu la campanya solidària de recollida de material escolar, que el dijous es va celebrar a Sant Antoni de Portmany. Concretament, dilluns 23 de setembre s’instal·larà una parada de recollida al Passeig de s’Alamera de Santa Eulària. Les JSEi volen donar les gràcies a totes les persones que hi han col·laborat a Sant Antoni, desitjant que també sigui un èxit la jornada que tendrà lloc dilluns que ve a Santa Eulària, segons ha dit la secretària general de les JSEi, María José Guisado.

L'horari de la recollida de material de dilluns 23 de setembre a Santa Eulària serà entre les 11 i les 13.30 hores del matí i entre les 17.30 i 19.30 hores de la tarda.

L’horari de la recollida de material de dilluns 23 de setembre a Santa Eulària serà entre les 11 i les 13.30 hores del matí i entre les 17.30 i 19.30 hores de la tarda.

“La campanya solidària de recollida de material escolar és una continuació de la portada a terme l’any passat, motivada per la decisió del PP d’apujar 17 punts l’IVA el material escolar, passant-lo del 4% anterior a l’actual 21%, afectant directament les famílies en moments de dificultats econòmiques i perjudicant directament l’educació pública”, han explicat des de les Joventuts Socialistes.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *