Els docents ja han recaptat els diners suficients per iniciar el procés judicial contra el diputat Antoni Camps | Noudiari.es

Els docents ja han recaptat els diners suficients per iniciar el procés judicial contra el diputat Antoni Camps

 

El diputat Antoni Camps. Foto: PP de Menorca

El diputat Antoni Camps. Foto: PP de Menorca

@Noudiari/ La campanya impulsada pels docents per a finançar la demanda judicial contra el diputat del PP Antoni Camps ja ha recaptat més de 3.000 euros, més del 90% de l’import sol·licitat. Segons els organitzadors, aquesta resposta social evidencia  el gran impacte social de la carta del diputat Antoni Camps, origen de la denúncia en curs” i en el que parlava d’el·laborar llistes amb els noms dels professors que secundaven la vaga.

A la vista d’aquest èxit, els impulsors de la campanya, des de la plana web www.totsuma.cat, proposen assolir el 100% de l’import sol·licitat en la primera setmana, i els diners que no es destinin a les despeses del procés judicial quedaran dipositades a la caixa de resistència de la vaga dels docents de Balears.

D’altra banda, la promotora de la campanya de recollida de signatures a través de Change.org en què es demanava la dimissió d’Antoni Camps, la professora Marta Alcoberro, ha posat les més de 6.300 adhesions aconseguides a disposició de l’advocada que representa els professors en la denúncia contra el diputat del PP, per certificar l’ampli ressò social suscitat per aquest cas. Aquestes signatures han estat incorporades a l’expedient de la denúncia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *