Denuncien al diputat balear del PP Antoni Camps per un presumpte delicte contra el dret de l’exercici de la vaga | Noudiari.es

Denuncien al diputat balear del PP Antoni Camps per un presumpte delicte contra el dret de l’exercici de la vaga

@Noudiari / A iniciativa d’un grup de professors de l’IES Joan Ramis de Maó, i amb el suport de l’Assemblea de Docents de Balears, s’ha posat en marxa una campanya pública de recaptació de fons per fer front a les despeses d’una denúncia contra el diputat del PP al Parlament de les Illes Balears Antoni Camps Casasnovas, per un presumpte delicte contra contra l’exercici del dret de vaga, coaccions i amenaces.

Antoni Camps

Antoni Camps. Foto: PP de Menorca

La denúncia es formalitzarà demà a les 9 h. del matí al Jutjat de Primera Instància número 3 de Maó. La representació dels denunciants ha estat assumida per l’advocada maonesa Cristina Gómez Estévez. La campanya de micromecenatge es duu a terme a través de la plataforma
www.totsuma.cat, que ha posat els seus serveis a favor dels docents en lluita de Balears.

Les persones que vulguin participar en el finançament d’aquesta causa ho poden fer directament a través d’aquesta web, amb una aportació a partir de 5 euros. El col·lectiu impulsor de la campanya es dóna 25 dies per recaptar els 3.500 euros necessaris per afrontar el judici. En el cas que se superi la quantia prevista, el sobrant de les donacions es destinarà íntegrament a la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *