PSOE-Pacte de Sant Josep valora positivament que es reconegui que “hi ha un problema d’ordre públic i remors” | Noudiari.es

PSOE-Pacte de Sant Josep valora positivament que es reconegui que “hi ha un problema d’ordre públic i remors”

Imagen de la zona de ocio de Platja d'en Bossa.

Imatge de la zona d’oci de Platja d’en Bossa. Foto: D.V.

@Noudiari/ PSOE-Pacte de Sant Josep de sa Talaia ha volgut manifestar la seua satisfacció per que el Consell d’Alcaldes hagi assumit “la realitat dels desordres i descontrols en les activitats turístiques, malgrat que l’Ajuntament ho havia estat negant repetidament”. Com ha explicat el portaveu de PSOE-Pacte, Josep Marí Ribas, en el seu moment, “el grup progressista ja havia denunciat que la temporada al nostre municipi s’estava caracteritzant per una imatge de descontrol i excesos que perjudicava la imatge turística, la convivència i la qualitat de vida, tant dels residents com dels mateixos visitants”.

A més, Marí Ribas ha recordat que va haver de ser l’Ajuntament de Vila, manifestant-se contra els ‘party boats’ i el Consell Insular, a instàncies de PSOE-Pacte, els que han reconegut que hi ha hagut excesos, “però hem de tenir present que el municipi amb major incidència amb música descontrolada, excesos amb els horaris i amb els aforaments ha estat el municipi de Sant Josep”.

Via oberta al pacte amb l’equip de govern
“Estem satisfets que finalment s’hagi acceptat que la problemàtica existeix, que la cosa no va bé i que es miri de posar-hi remei”, ha explicat Marí Ribas, que ha manifestat que “el grup municipal PSOE-Pacte es posa a disposició del govern de Sant Josep per pactar aquelles reformes necessàries, sempre que l’actitud del govern canviï respecte de la que ha tengut fins ara”.

“Som conscients de la dificultat que té el control absolut d’aquestes activitats, però l’actual equip de govern pensa que amb algunes petites denúncies, i amb sancions que fan riure es podran controlar. Però la realitat és que les empreses que s’excedeixen s’estimen més pagar sancions amb una certa regularitat i seguir treballant fora de control”assegura el líder de l’oposició municipal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *