Cartes a NouDiari: Representants de sa supèrbia, per Maria Serra - Noudiari.es | Noudiari.es

Cartes a NouDiari: Representants de sa supèrbia, per Maria Serra

Cada vegada que escric una carta, sempre em dic “serà sa darrera” però som incapaç perquè com molt bé diuen: no és bo quedar-se ses coses dins…

Es motiu que m’ha conduit ha tornar a fer-ho ha set sa meua assistència a nes ple municipal de s’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany d’aquest dijous. No és es primer que assisteix, de fet, convit a nes ciutadans a assistir-ne a algun, només que sigui un ratet per vore que fan es nostres polítics, com es “suen” es sous que ells mateixos s’han assignat.

Avui he assistit perquè es tractava es tema de ses barreres arquitectòniques des poble, perquè fa uns dies es va publicar un reportatge sobre aquet problema tant greu que pateix es municipi de Portmany . El que em sorprén de tot això és que quan un ciutadà fa una denúncia sigui del que sigui es polititzi tot, és a dir, com això ho diu “fulanu de tal” que és fill de no se qui… bla bla bla… ho diuen per emprenyar a nes des PP.” S’obliden que sa crítica forma part de “s’ofici” de polític, que no tot ha de ser felicitacions i copets d’esquena. Ses crítiques constructives els haurien d’ajudar a millorar, i no s’ho haurien de prendre com un atac personal. Això denota tota sa ignorància, supèrbia i pasotisme que tenen es polítics a s’hora de fer sa seua feina. Només es dediquen a buscar excuses per no assumir ses seues responsabilitats.

A jo se’m cauria sa cara de vergonya de no fer be sa meua feina, i si s’equip de govern cobràs en funció de sa feina ben feta i ben acabada que fessen, estic ben segura que es moririen de fam. El que haurien de fer tots es polítics és escoltar a nes ciutadans/nes, que per alguna cosa es varen posar en política, ningú els va obligar. Així que ja està be de deure’s i donar explicacions només al seu partit, sa feina ha de ser per es municipi, per tothom!

Cansada estic d’aquets patis d’escola que s’ha convertit sa política, amb el “y tu más” “y vosotros peor” perquè, sabeu que passa amb sa vostra política de “pandereta” ? Que es ciutadans ens quedam tirats, només vos enrecordau de naltros quan vos hem de votar, i el que realment vos mereixeu és que no vos voti ningú mai més, perquè no representau més que es cinisme, sa burla, es paripés i escalfar cadires.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *