Prop de 600 inscrits a la Cursa de sa Sobrassada al seu primer any com semi-marató | Noudiari.es

Prop de 600 inscrits a la Cursa de sa Sobrassada al seu primer any com semi-marató

@Noudiari/ La Cursa de sa Sobrassada compta ja amb prop de 600 inscrits i, a la seva edició d’enguany amb format semi marató, ja compta amb prop de 100 equips apuntats per a la prova que es disputarà aquest dissabte a partir de les 17h (hora per a les categories inferiors, 18h per als adults), en el traçat urbà de Santa Gertrudis, segons ha informat l’Ajuntament de Santa Eulària.

A la imatge, el cartell de la Cursa de sa Sobrassada.

A la imatge, el cartell de la Cursa de sa Sobrassada.

Si les condicions climatològiques ho permeten, la prova promet rompre rècords de participació i permetrà veure un tipus de competició encara inèdita a les Pitiüses, amb una prova de llarga distància (21 kilòmetres) que es podrà disputar en solitari o per equips de màxim tres persones.

La Cursa de sa Sobrassada, organitzada conjuntament amb la Comissió de Festes, Començarà a les 17h aprofitant l’última llum del dia, amb les categories infantils i juvenils. En funció de l’edat del participant aquestos hauran de completar distàncies diferents: baby (100 metres), iniciació (200), benjamí (400), aleví (800), Infantil (1.200) i Cadet i Juvenil (1.500 metres, una volta sencera al circuit).

Una cursa reconvertida en semi-marató
Per als adults, la Cursa passa dels 9 kilòmetres de les edicions anteriors a 21.097 metres, una mitja marató que suposarà 14 voltes al circuit. Per a què la distància no sigui un impediment real per a participar la prova es podrà córrer de forma individual o amb fins a tres persones per equip. Aquestos últims correran la cursa per relleus. Serà l’equip qui decidirà les voltes que haurà de completar cada un dels seus membres, amb un mínim d’un recorregut sencer, ja que els relleus només es podran fer a una zona habilitada a uns 100 metres de l’arribada.

D’aquesta manera, les categories de la cursa queden fixades en una categoria masculina per a equips només d’homes, una femenina i una mixta. En aquesta última un dels membres haurà de ser un home de la categoria sènior, promesa o júnior; una altre una dona, independentment de la franja d’edat; i l’últim haurà de ser un home o dona de la divisió de veterans (més de 35 anys).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *