STEI Pitiüses condemna les destrosses a la seu del PP - Noudiari.es | Noudiari.es

STEI Pitiüses condemna les destrosses a la seu del PP

Des de STEI , i especialment des de STEI Pitiüses, volem fer arribar al Partit Popular d’Eivissa, i a tota la societat en general, la nostra repulsa al atac que ha sofert  la seua seu i a qualsevol altre tipus de violència.

Pensam que les ideés s’han de defensar per mitjans democràtics i pacífics, i que no es pot justificar de cap manera ni el vandalisme ni la violència. Des de la nostra formació sindical sempre hem apostat per una cultura de pau, especialment dins el mon educatiu, que ajudi a que els ciutadans i ciutadanes creixin amb valors que impedeixin aquest tipus d’actuacions.

Vagi la nostra solidaritat amb la entitat afectada, i la nostra voluntat de caminar junts cap a una societat on no tinguin cabuda fets i actuacions violentes.

Rebeu la nostra solidària salutació,

Pere Lomas Torres

Secretari terriorial de STEI Pitiüses, en representació de tota l’afiliació del nostre sindicat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *