Adrià Tugés, premiat pel videoclip de ‘Sa botiga de Dalt Vila’ | Noudiari.es

Adrià Tugés, premiat pel videoclip de ‘Sa botiga de Dalt Vila’

Pota Lait

@Noudiari/El videoclip ‘Sa botiga de Dalt Vila’ del grup Pota Lait i dirigit per Adrià Tugués ha aconseguit el tercer premi dins la categoria ‘Millor videoclip en català’ del certamen Musiclip, Festival Internacional de la Música, les Arts Audiovisuals i el Videoclip de Barcelona. El premi s’ha entregat aquest dissabte 30 de novembre a la sala Rita Blue de Barcelona.

‘Sa botiga de Dalt Vila’ és una producció de Ibicam Media S.L., els exteriors es van rodar a Dalt Vila però l’interior de “sa botiga” es va rodar a Santa Eulària. Tant la cançó com el videoclip van connectar des del primer moment amb el públic eivissenc i, pel que sembla, també ho ha fet al Principat.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *