Obert el termini de propostes al Premi Mèrit Ciutadà Illa d’Eivissa 2014 | Noudiari.es

Obert el termini de propostes al Premi Mèrit Ciutadà Illa d’Eivissa 2014

@Noudiari / El Consell Insular d’Eivissa convoca el Premi al Mèrit Ciutadà Illa d’Eivissa 2014, que té per objecte premiar iniciatives, aportacions i accions de ciutadans o entitats que hagin contribuït a fomentar valors com la solidaritat, la igualtat, el progrés, la sostenibilitat o la innovació, entre d’altres.

Els interessats, ja siguin persones o entitats, en participar, poden realitzar les seues propostes de candidatura han de presentar la proposta al Registre d’Entrada del Consell Insular d’Eivissa i incloure-hi un dossier explicatiu dels mèrits de la candidatura. El termini per realitzar propostes conclourà el proper 24 de gener de 2014. Es pot trobar més informació al BOIB número 123, de 21 d’agost de 2012 (art. 10).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *