Natura i esperit hippy per a conquerir als visitants de la fira de turisme de Madrid | Noudiari.es

Natura i esperit hippy per a conquerir als visitants de la fira de turisme de Madrid

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu apostarà en aquesta edició de Fitur per promocionar la seva vessant de zona ‘alternativa’ i singular, amb un producte de sol i platja d’extrema qualitat però lluny de l’oferta d’oci estandaritzada i massiva d’altres llocs. Així, es presentarà una nova guia del municipi que recopila els seus principals atractius naturals, culturals i per a l’esbarjo, a més de repetir l’experiència de traslladar l’esperit dels mercats hippys del municipi a la fira, tal i com es va fer a la WTM de Londres, però en aquesta ocasió durant tota una jornada i durant el dissabte, dia en que la fira està oberta la públic en general.

Edició de Fitur de 2013

Edició de Fitur de 2013

El dia 25, Las Dalias i el Hippy Market de Punta Arabí tornaran a unir les seves forces amb el Consistori per a recrear l’essència d’aquestos dos conegudíssims punts d’atracció de visitants i que l’any passat varen ser reconeguts com a Indrets d’Interès Turístic Municipal. En aquesta ocasió s’ha optat per fer la promoció en la jornada de portes obertes al públic en general i no durant els dies exclusius per a professionals per a poder captar directament l’interes de potencials visitants del municipi entre les desenes de milers de persones que s’espera que passin aquell dia per Ifema. La proximitat, a més, permet que siguin més els artistes que puguin acudir a la fira que no els que varen anar a Londres, el que permet que durant tota la jornada es puguin fer els tallers, exhibicions i concerts previstos.

Com a material, en aquesta fira destaca la presentació en castellà de la nova guia que recull els principals atractius del municipi. Amb 48 fulles i pensada per a ser més fàcil de portar i d’usar, el prospecte inclou tots els elements que poden interessar a un visitant, incloent la riquesa patrimonial i cultural del municipi, la seva gastronomia, l’oci i, sobre tot, les oportunitats per a gaudir de la seva natura a través del busseig, el senderisme, el cicloturisme, entre d’altres vies.

De fet, la natura de Santa Eulària i la qualitat dels espais més destacats, estarà present a la fira quan el municipi rebrà novament les banderes de qualitat que atorguen Aenor i l’Asociación Española de Estaciones Náuticas, que es sumen a les banderes blaves que ja té el municipi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *