Un ferry de Baleària unirà diàriament Formentera i Dénia entre maig i setembre - Noudiari.es | Noudiari.es

Un ferry de Baleària unirà diàriament Formentera i Dénia entre maig i setembre

 

Imatge de la nau que cobrirà el trajecte Dénia-Formentera. Foto: Baleària.

Imatge de la nau que cobrirà el trajecte Dénia-Formentera. Foto: Baleària.

@Noudiari/ Aquest dijous s’ha presentat a Fitur la posada en funcionament del servei diari directe, d’alta velocitat, entre Dénia i Formentera. La connexió directa, que efectuarà el fast ferry Formentera Direct, tindrà una durada de tres hores, amb sortides a les 8,30 del matí de Dénia i tornada a les 21 hores. Entre l’1 i el 21 de maig el servei s’oferirà els dissabtes i els diumenges, i a partir del dia 22 de maig serà diari.

A la presentació d’aquesta línia han assistit el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el president del Govern Balear, José Ramón Bauzá, el president de Baleària, Adolfo Utor i l’empresari Abel Matutes, conseller de Baleària.

La companyia naviliera ha anunciat també que oferirà 4.200 places setmanals d’aquesta línia directa, el que comporta un increment del 50% de l’oferta dels anys anteriors, quan la companya només operava tres serveis setmanals. A més, aquesta línia directa es complementarà amb els serveis que ja realitza Baleària entre la península i Formentera via Eivissa.

Foto oficial amb Abel Matutes, José Ramón Bauzá, Adolfo Utor i Jaume Ferrer. Foto: Baleària.

Foto oficial amb Abel Matutes, José Ramón Bauzá, Adolfo Utor i Jaume Ferrer. Foto: Baleària.

Presentació a Fitur
Durant l’acte de presentació de la línia a Fitur, el president de Baleària, Adolfo Utor, ha remarcat l’aposta de la companyia per Formentera: “És una línia que ja oferíem en anys anteriors, però ara abastem més mesos i operem tots els dies de la setmana. Aquesta millora en el servei repercutirà en l’ocupació en temporada baixa i contribuirà a desestacionalizar el turisme a la illa”.

Per la seva banda, el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha felicitat i agraït l’esforç de la naviliera, i ha aprofitat per reivindicar el servei d’interès públic de la línia que asseguri el servei durant tot l’any. Finalment, el president del Govern Balear, José Ramón Bauzá ha destacat la importància de la connectivitat marítima i ha destacat les col·laboracions públic-privades que permeten donar un bon servei a les illes.

Imatge de l'interior del Formentera Direct. Foto: Baleària.

Imatge de l’interior del Formentera Direct. Foto: Baleària.

Promoció de llançament
La naviliera també ha anunciat una promoció de llançament, amb un nombre limitat de places, que inclouran una oferta durant el mes de maig d’anada i tornada, passant una nit a Formentera, per 50 euros; i una altra oferta amb el mateix preu per a les excursions d’anada i tornada el mateix dia, vàlida fins a mitjan juliol.

El buc que realitzarà el trajecte és el Formentera Direct, que s’ha incorporat recentment a la flota de de Baleària. La nau navega a una velocitat màxima de 25 nusos i té unes dimensions de 50 metres d’eslora i 14 de màniga, i pot transportar a 301 passatgers i 36 vehicles. Aquest fast ferri disposa de bar-cafeteria, projeccions audiovisuals, maleters, gàbies per a mascotes i també compta amb serveis especials per a famílies.

5 Respuestas a Un ferry de Baleària unirà diàriament Formentera i Dénia entre maig i setembre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *