El Teatro España celebra el Dia de la Dona amb la II Mostra de Cutrmetratges Projecció d’Igualtat | Noudiari.es

El Teatro España celebra el Dia de la Dona amb la II Mostra de Cutrmetratges Projecció d’Igualtat

@Noudiari / El Teatro España celebra aquest cap de setmana el Dia Internacional de la Dona amb la celebració de la II Mostra de Curtmetratges Projecció d’Igualtat, una selecció d’una quinzena d’obres que tenen com a lligam comú el paper central de les dones, bé siga en la seva realització o bé per la temàtica o el protagonisme que presenten. Les projeccions tindran lloc dissabte i diumenge a partir de les 20:30 hores i seran gratuïtes, encara que amb aforament limitat per qüestions de seguretat.

Cartell de la II Mostra de Curtmetratges Projecció d’Igualtat

Cartell de la II Mostra de Curtmetratges Projecció d’Igualtat

La Mostra, que s’integra dins del projecte Cortoespaña que pretén difondre les obres de petit format dels realitzadors nacionals, inclou un total de 16 cintes que sumen quasi dos hores i mitja d’alguns dels millors treballs de curta durada que es fan al país. La primera jornada es podran veure vuit obres, totes elles dirigides o co-dirigides per dones.

En total, a la mostra, només hi ha tres obres en que no hi ha una dona com a realitzadora. Entre les peces d’aquesta primera jornada destaca ‘El señor del abrigo interminable’, obra de Victoria Sahores, l’única peça d’animació de la mostra i que és un reflex del bon moment i de la profunditat que està adquirint aquesta branca del sector a Espanya.

El segon dia es tornaran a projectar vuit curtmetratges, entre els quals es podrà gaudir del caràcter i la intensitat interpretativa d’Amparo Baró, una de les grans referències dins el panorama actoral nacional.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *