Millores en l’aparcament del Cementiri Vell de Sant Francesc | Noudiari.es

Millores en l’aparcament del Cementiri Vell de Sant Francesc

L'aparcament del Cementiri Vell és el de més capacitat de Sant Francesc.

L’aparcament del Cementiri Vell és el de més capacitat de Sant Francesc.

@Noudiari/ El Consell Insular de Formentera ha anunciat una sèrie de millores que s’estan fent a l’aparcament amb més capacitat de Sant Francesc, situat darrere de l’església i conegut amb el nom d’aparcament del Cementiri Vell.

Així, la paret de pedra tradicional que el separa de la carretera que porta a Sa Barda dels Molins s’està reconstruint i també s’ha millorat l’accés a l’aparcament des del Jardí de ses Eres. A més, s’ha habilitat un pas per a vianants amb l’objectiu que cotxes i persones no s’hagin de creuar com succeïa fins ara, i s’ha pintat un pas de zebra per donar més seguretat a l’hora de creuar la via.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *